Carlos Serres upeltegiko ardoa, <i>Derio dastatu</i> ekimenaren protagonista

Aikor aldizkaria 2010ko api. 12a, 10:35
Zapatuan Derio dastatu ekimena egingo da bigarren aldiz. Sollube kalean karpa bat jarriko da eta bertan Carlos Serres Haroko upeltegiko ardoak dastatzeko aukera egongo da. Dastatzeak 12:00etan eta 13:00etan izango dira. Serres upeltegietan ardo-barietate hauek ekoizten dituzte: tempranilloa, mazueloa, grazianoa eta viura. Ardoek Errioxa jatorrizko deitura dute. Ekimenak Derio gastronomia-kokaleku bihurtzea du helburu, eta herritarrei hainbat produktu eta zapore hurbiltzea.

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).