Brie gazta- eta orburu-tarta

Erabiltzailearen aurpegia Txorierri

Osagaiak: hostore-lamina bat, orburu-lata bat, 250 g Brie gazta, 2 arrautza, 250 ml esnegain, olioa eta gatza. Prestatzeko era: ontzi batean irabiatuko ditugu esnegaina eta arrautzak. Gatza botako dugu. Olioz molde bat igurtziko dugu, eta irineztatu. Hostorea moldean zabalduko dugu. Orburuak ipiniko ditugu (txikiak badira, osorik), eta gazta dadotan. Saltsa botako dugu gainetik, eta labe berora sartu. Bertan ordu erdi inguru izango dugu 180 gradutan. Bero jaten da.

Sukaldaritza
Indaba zuriak txipiroiekin

Txorierri

Gabonetako menua

Erabiltzailearen aurpegia Zamudio

Kalabaza, menbrillo eta roquefort-tarta

Erabiltzailearen aurpegia Zamudio

Legatza labean, patatekin eta tomatearekin

Txorierri

Udako fruten panakota

Txorierri

Orburuak saltsa berdean (txirlekin)

Txorierri

Tallarinak barazkiakaz eta atunagaz edo oilaskoagaz

Txorierri

Sagar eta intxaur bizkotxoa

Txorierri