Legatz-bolak saltsa berdean

Txorierri

Osagaiak (4 lagunentzat): 750 g legatz (garbi eta dado txikietan ebakia), 2 arrautza, 50 ml esne, perrexila, 150 g ogi arraspatu, 3 berakatz-atal (txiki-txiki eginak), gatza, irin apur bat eta oliba-olioa. Saltsa egiteko: oliba-olioa, kipula bat, 4 berakatz-atal, perrexila (freskoa), gatza, ardo zuria edo zainzuri-ura eta 500 ml arrain-salda.

Haragiz eta ziazerbaz beteriko hostorea

Erabiltzailearen aurpegia Zamudio

Sagar-tarta erraza

Erabiltzailearen aurpegia Txorierri

Brie gazta- eta orburu-tarta

Erabiltzailearen aurpegia Txorierri

Sukaldaritza
Indaba zuriak txipiroiekin

Txorierri

Gabonetako menua

Erabiltzailearen aurpegia Zamudio

Kalabaza, menbrillo eta roquefort-tarta

Erabiltzailearen aurpegia Zamudio

Legatza labean, patatekin eta tomatearekin

Txorierri

Udako fruten panakota

Txorierri

Orburuak saltsa berdean (txirlekin)

Txorierri

Tallarinak barazkiakaz eta atunagaz edo oilaskoagaz

Txorierri

Sagar eta intxaur bizkotxoa

Txorierri