a: Aphiwat Chuangchoem (Pexels) api 28 Txorierri
Osagaiak (lau lagunentzat): 16 zainzuri lodi, 100 g izokin ketu, kipula bat, 300 ml limoi-ura, 100 ml esnegain, ezkaia, kimu-eskukada bat, oliba-olioa, gatza eta piperbeltza.
a. Pixabay (Pexels) api 13 Txorierri
a: Engin-Akyurt (Pexels) urt 26 Txorierri
e: Maite Lekerika; a: Kindel Media (Pexels) 2022 urr 27 Zamudio
e: Maite Lekerika; a: Chiaroscuro (Pexels) 2022 urr 04 Txorierri
t: Maite Lekerika 2022 uzt 27 Txorierri
t: Maite Lekerika / a: Shvets production (Pexels) 2022 eka 29 Zamudio
e: Maite Lekerika; a: Asya Vlasova (Pexels) 2022 eka 07 Txorierri
e: Maite Lekerika; a: Andie (Pexels) 2022 api 26 Txorierri
t. Maite Lekerika; a: Marina Leonova (Pexels) 2022 api 08 Txorierri
e: Maite Lekerika 2021 abe 23 Zamudio
e: Maite Lekerika; a: Karolina Grabowska (Pexels) 2021 abe 15 Zamudio
t: Maite Lekerika; a: www.cocinayvino.com 2021 ira 09 Txorierri
t: Maite Lekerika / a: antojoentucocina.com 2021 uzt 22 Txorierri
a: alcachofa.es 2021 eka 23 Txorierri
t: Maite Lekerika 2021 mai 27 Txorierri
t: Maite Lekerika / a: nooddles.com 2021 mai 04 Txorierri
t: Maite Lekerika 2021 api 21 Txorierri