5 Arrozesnea

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko abu. 1a, 00:00
   Kazola batean esnea, kanela zotza eta limoiaren azala jarri, eta sutara eman. 5-6 minutu irakiten eduki. Beste ontzi batean arroza egosiko da uretan. Arroza egin ondoren, esnearekin eta azukrearekin nahastu eta minutu batzuez su txikian edukiko dugu dena. Gero, sutatik kendu eta hoztutakoan kanela hautsa botako diogu gainera.
Osagaiak 4 lagunentzat:
- 4-5 koilarakada arroz
- litro bat esne
- 150 gr. azukre
- limoi bat
- 10 gr. kanela-hauts
- kanela zotz bat
- ura


(Aikor! 2) 2002ko otsaila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).