3 Gaztainak txokolatearekin (postrea)

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko uzt. 23a, 00:00

Osagaiak:
750 gr gaztaina,
litro erdi esne,
250 gr txokolate beltz,
150 gr azukre eta
beste hainbeste gurin.
   Kanpoko eta barruko azala kendu gaztainei. Barrukoa honela kentzen zaie: ipini irakiten ura, eta bor-bor dagoenean, gaztainak sartu. Axala askatuko zaie pixka bat. Ondoren, egosi gaztainak esnearekin, eta pasapurean xehatu. Beste ontzi batean ipini berotzen txokolate zatiak, gurina, azukrea eta ur tanta batzuk. Txokolatea desegiten denean, gaztaina-orearekin nahastu, eta hozkailura. Eta mahaira ateratzean, txokolate urtua gainetik bota. Kolore pixka bat nahi baduzu, berriz, esnegaina erantsi.
(Aikor! 1) 2002ko urtarrila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).