12 Konejua

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko aza. 6a, 01:00

Mari Tere Onaindia

Osagaiak (4 lagunentzat): - Koneju bat
 (kilo bat
     ingurukoa)
- Oliba olioa
- Gatza
- Berakatza
- Kinpulea
- Zanahoria
- Ardau zuria
- Tomatea
- Uruna
     Konejua zatitu eta gatza egin. Urunagaz pasau eta oliba olioagaz prijidu. Olio hau presinozko kazuela batera pasau eta berakatz atal bi, kinpula bat, zanahori bi eta tomate natural bat bota txiki-txiki eginda. Basu bete ardau zuri bota; gatz apur bat egin. Bertara koneju prijidua bota eta 10 minutuan euki egiten. Zabaldu presiozko kazuela eta koneju zati guztiak beste kazuela batera atara eta berdura guztiak txinoagaz pasau eta konejuaren gainera bota. Hau guztia 10 minutuan irikiten euki.
(Aikor! 5) 2002ko maiatza

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).