23 Antxoak txakolin erara

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko aza. 22a, 04:00

Zerurena jatetxea (Sondika)


 
 4 lagunentzako osagaiak:
      - 12 tamaina erdiko antxoak
      - 2 baratxuri-atal (xaflak)
      - Pipermin gorriaren zatitxo bat
      - Perrexil txikitua
      - Bizkaiko txakolina edalontzi erdi
      - Ogi birrindu goilarakada bete
      - Olioa
      - Gatza

Prestatzeko modua

    Lehenengo eta behin, antxoak garbitu behar dira, baina hezurra kendu gabe.Lapiko batean, olioa berotu behar da.
    Era berean, baratxuria eta pipermina gorritu behar dira.
    Gorritu ondoren, antxoak, txakolina,perrexila eta ogi birrindua gehitu behar dira. Minutu eta erdiz eragin eta, azkenean, gatza bota.
(Aikor! 10) 2002ko azaroa

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).