24 Intxaur Saltza

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko aza. 22a, 05:00
Mari Tere Onaindia
Osagaiak:
   - Kilo eta erdi intxaur
   - Bi eta erdi edo hiru litro esne
   - Kilo erdi azukre

         
      Intxaurrak zuritu, batu trapu baten eta mailu bategaz jo txiki-txiki egin arte, eta kafe ehogailuan (molinilloan) pasatu. Lapiko batera bota eta ur apur bat nahastu. Gero bota ganera esnea, kanela palu bat eta astiro-astiro egosi su txikian, sarri eraginez. Euki sutan ordu bian gitxienez (gehiagoan bada hobeto). Kolore marroixka hartzen hasten danean bota azukrea norbere gustura.
(Aikor! 11) 2002ko abendua

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).