20 Tripakailuak

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko aza. 21a, 01:00
Mari Tere Onaindia

  Osagaiak (4 lagunentzat):
      - Tripakailu kilo bat
      - Kinpula bi
      - Tomatea
      - Sei piper gorri siku
      - Porru bat
      - Perrexila
      - Gatza
Prestatzeko modua
        Egosi tripakailuak, porru bat, kinpula zati bat eta perrexil eskutadatxu bat gatzagaz prezinozko kazuelan 30 minutuan. Ipini sarten baten kinpula txikituta, eta gorritzen danean, bota piperra –aurretik ur berotan beratuta–, tomate txorrrostada bat eta ogi azal txatal batzuk. Honeri gehitu saldea edo ostantzean ura. Euki 10 minutuan egosten, eta hau guztia txinotik pasatu eta bota tripakailuak txikituta saltsa artera. Hau dana beste 10 bat minutuan egosten euki... Eta on egin!
(Aikor! 9) 2002ko urria

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).