33 Emua burruntzian

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko aza. 22a, 15:15

Osagaiak (lau lagunentzat)
    - Lau koilarakada olio
    - Gatz apur bat
    - Kinpula 2
    - Piper berde 2
    - Piper gorri 2
    - Zatitutako 400gr emu okela


Prestatzeko era:
    Lehengo eta behin, kinpula eta piperrak dadoz ebaki behar ditugu. Burruntzi bakoitzean, kinpula zati bat, okela zati bat, piper berde zati bat, beste okela zati bat eta beste piper berde zati bat ipiniko ditugu. Olioa plantxara bota eta brotxetak erreko ditugu. Azkenean, gatza botako dugu.
(Aikor! 15) 2003ko apirila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).