34 Babak arrozagaz

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko aza. 22a, 15:25
Mari Tere Onaindia
Prestatzeko era:
    Kinpula txikitu eta oriotan gorritu. Bota tomatea, azala kenduta, txiki-txiki eginda eta babak. Hau euki egiten 10 bat minutuan. Gero bota pernila (urdaiazpikoa) txikituta eta arroza, eta nahastau. Bota litro bete ur (gitxi gorabehera) eta 30 minutuan irakin dagiala. Euki bost bat minutuan tapauta.
Osagaiak (4 lagunentzat)
    - Kilo bat baba
    - Kinpula bat
    - 200 gramo arroz
    - Oliba orioa
(Aikor! 16) 2003ko maiatza

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).