39 Atuna piper berde eta kipuleagaz

Mari Tere Onaindia
Prestatzeko era
    Atunari gatza bota eta prijidu apur bat. Atara sartenetik eta oliotara kinpulea, piperrak eta tomatea txikituta bota eta euki su txikian ondo egin arte (gatz apur bat bota). Atunari azala eta hazurrak kendu eta kazuela baten ipini, eta bota berdura guztiak ganera.
Osagaiak (4 lagunentzat)
    - Kilo bat atun
    - 4 piper berde (handiak)
    - Kinpula handi bat
    - 4 tomate
    - Oliba olioa
    - Gatza
(Aikor! 19) 2003ko iraila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).