41 Berenjena beteak

Mari Tere Onaindia
Osagaiak (4 lagunentzat)
    - 4 berenjena
    - Kinpula bat
    - Tomate bi
    - 4 piper berde txiki
    - 200 gr okela pikatu
    - Uruna
    - Esnea
    - Oliba olioa
    - Gatza
Prestatatzeko era
    Erdibitu berenjenea luzetara eta hutsitu. Ipini sartenean kinpulea, piperra, tomatea eta berenjenearen okelea dana txikituta, eta 15 minutuan egiten dagoenean bota okela pikatua eta gatz apur bat eta hau guztia euki beste 20 bat minutuan. Bota koilarakada bi urun eta esnea masa lodi bat lortu arte. Bete berenjenak masa horregaz eta gratinau laban, gaztai rallatua ganera botata.
(Aikor! 20) 2003ko urria

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).