50 Barbarinak muskuiluzko ozpin-olio erara

Aretxarte jatetxea (Zamudio)
Osagaiak
    6 barbarin-xerra ertainak
         (salmonete)
    3 tomate
    6 muskuilu
    Olioa
    Modenako ozpina
    Irina
    2 patata
Prestatzeko era
        Barbarinak garbitu ondoren, matxarden bidez hezurrak kenduko dizkiegu. Gero irinetan pasa eta frijitu egingo ditugu. Beste alde batetik, tomateak galdarraztatu, zuritu, dadotan txikitu eta olio, piper eta oregano apur bat erabilita salteatuko ditugu. Ozpin-olioa aparte egin eta muskuiluak (egosi eta txikituta) botako ditugu. Halaber, patatak panadera-erara egingo ditugu.

Aurkezteko era
        Patatak plateraren erdian eta tomateak goiko aldean kokatuko ditugu. Barbarin xerrak ipini eta muskuiluzko ozpin-olioa botako dugu.
(Aikor! 23) 2004ko urtarrila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).