Osagaiak     Natilla tarrina bat     Menda orriak     Txokolatezko kanutiloak Bizkotxoa egiteko:     Gazta-moussezko jogurta     Katilu bat azukre     Katilu bi irin     3 arrautza     koilarakada bat oliba olio Eztizko izozkia egiteko     Litro bat esne koilarakada bat azukrerekin     250 g. ezti     12 gorringo     Esne-gaina | |
Prestatzeko era: Â Â Â Â Bizkotxoa egiteko: Lehengo eta behin, osagai guztiak irabiatuko ditugu. Gurinaz igurtzitako molde batera bota eta su ertainetan labean izango dugu 20 minututan. Ondoren, moldetik aterako dugu. Izozkia egiteko: Â Â Â Â Esnea eta esne-gaina irakingo ditugu. Sutik atera eta eztia botako diogu. Gorringoak irabiatu, esneari bota eta egosten jarriko dugu hiru minutuz. Ostean, hozten utzi eta izozkailuan sartuko dugu 10 minututan. Aurkezteko era: Â Â Â Â Platerean natilla jarri, bizkotxo zati bat moztu, gainean intxaurrak ipini eta eztia zipriztinduko diogu. Plateraren albo batean izozkia jarriko dugu, menda orri eta txokolatezko kanutilo bana aldamenean jarrita. |