56 Madari eta ahuntz-gaztazko funditua

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko abe. 28a, 00:30

San Isidro jatetxea (Derio)

Osagaiak (4 lagunentzat):

    Ahuntz-gaztazko 4 medailoi
    (bakoitza zentimetro bateko lodierakoa)
     Konferentzia madari bi
     Kipula txiki bat
     20 gr Korintoko mahaspasa
     Kopa bat koñak
     Dezilitro bat olio
     Gatz apur bat

        
Prestatzeko era
    Madariak zuritu eta zati txikitan ebakiko ditugu. Kipula ere txiki-txiki egin eta konfitatu egingo dugu. Ostean, madariak, mahaspasak eta koñaka gehituko dizkiogu kipulari, konpota egiteko. Gatza ere botako dugu. Konpota 5 minutuan utziko dugu xukadera batean.
    Erretilu batean madaria eta ahuntz gaztazko medailoiak ipini ditugu eta 5 minutuan labean sartuko dugu potentzia handian. Atera eta nahi bezala dekoratuko dugu.

        
(Aikor! 26) 2004ko apirila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).