53 Txokolatezko bizkotxoa

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2008ko abe. 28a, 00:10

53 Txokolatezko bizkotxoa (Aikor 25) Mari Tere Onaindia
Osagaiak
     3 arrautza
     200 gramo gurin (mantekilla)
     175 gramo azukera
     200 gramo urun
     Reposteriako txokolate tableta bat (200 gr)
     Legamia (lebadura) koilarakada bat
Prestatzeko era
     Ontzi baten gurina urtu eta txokolate tabletea bota, hori be urtu arte. Ontzi horretara arrautza gorringoak bota eta nahastau. Gero bota azukerea, uruna eta legamia, eta ondo nahastau. Beste alde batetik, arrautza zuringoak edur-punturaino harrotu, gatz apur bat egin eta nahastau astiro-astiro beste guztiagaz. Molde bat gurinez untau eta urun apur bategaz pasau. Gero bota masa guztia moldera, labara sartzeko. Labea bero dagoanean sartu eta 45 minutu edo ordu bete inguru euki, 175 edo 180 gradutan, eta... On egin!


(Aikor! 25) 2004ko martxoa

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).