71 Bisigua limoi saltsan

Gaminiz-Errieta jatetxea (Zamudio)
Osagaiak
     – Kilo bat eta erdiko bisigu bat.
     Garbi eta hezurrik gabe
     – Limoi bi
     – 100 g gurina
     – Piperbeltz zuri
     – Gatza
Prestatzeko era
     Gurina, gatza apur bat eta piperbeltz zuria nahastu krema-itxura lortu arte. Arrainaren barruko aldea nahasketarekin igurtzi eta limoi-xerrak ere ipini. Limoi-xerra gehiagoz estali, bota gatza eta aluminio-paperaz bildu. Sartu labera eta erre 20 minutuan alde bakoitzetik. Zerbitzatu aurretik utzi 5 minutuan jalkitzen. Ontzi batean ipini eta apaindu limoi-xerrekin.
(Aikor! 33) 2004ko abendua

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).