75 Arroz-esnea

Mari Tere Onaindia
Osagaiak:
     – Litro bat esne
     – Arroza (kikara txiki bete)
     – Ura (kikara txiki bete)
     – Azukerea (5 koilarakada)
     – Kanela zotza
Prestatzeko era:
     Lapiko baten ura eta arroza egosten ipini; eragin arroza guztiz sikatu arte. Aldi berean, esnea kaneleagaz irikiten ipini. Irikin eta gero arrozari astiro-astiro bota, eragiten dogun bitartean. Su txikian irikiten euki 45 minutuan gitxienez, azkenerantza azukerea bota... Eta on egin!

(Aikor! 35) 2005eko martxoa

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).