81 Txokolatezko moussea

Mari Tere Onaindia
Osagaiak 6 lagunentzat:
     – 300 g txokolate baltz
     – 80 g gurin
     – 6 arrautza-gorringo
     – 6 arrautza-zuringo
     – 150 g azukre
     – 100 cl snegain

    
Prestatzeko era:
     Txokolatea eta gurina urtu egingo doguz maria bainuan. Gero, surtatik alboratu eta gorringoak botako deutsaguz. Aparte, zuringoak harrotuko doguz eta dana nahastuko dogu. Azkenean esnegaina be harrotuko dogu azukrea eginda, eta beste guztiagaz nahastuko dogu. Mahaira katiluetan edo atara geinke. On egin... eta ez larregi jan kalte eginenean be!
(Aikor! 38) 2005eko maiatza

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).