89 Tolosako teilak

www.sukaldeon.org
Osagaiak:
     – 450 g. glas azukre
     – 450 g. almendra xehatu
     – 7 arrautza
     – 250 g. irin

    
Prestatzeko era:
     Nahastu azukrea eta arrautzak, bota almendra eta irina, eta landu orea. Igurtzi olioz labeko plaka eta sartu orea gozogintzarako mangeran. Jarri ore-bolatxoak plakan, eta zapaldu eskuarekin (bustita egon behar du eskuak). Erre labean 200 gradutan, eta gorritutakoan, atera. Erabili botila bat teilari forma emateko.
(Aikor! 42) 2005eko urria

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).