93 Zirikilote-pasteltxoak

Osagaiak:
     – 250 g koipe
     – 2 kilo irin
     – 6 arrautza-gorringo
     – 750 g azukre
     – limoi birrindurak
     – zorrotada txiki bat jerez
Prestatzeko era:
     Koipea, arrautzak, azukrea, limoia eta ardoa nahastu, orea ondo egin arte. Biribiltxo meheak egin eta zirikilotez edo aingeru-ilez bete. Arrautzaz pintatu eta labean egin su ertainean.
(Aikor! 44) 2005eko abendua

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).