103 Pikillo piperrak bakailao ketuagaz

Mari Tere Onaindia
Osagaiak:
    – Pikillo piperrak
    – Bakailao ketua
    – Oliba olioa
    – Berakatza
Prestatzeko era:
    Pikillo piperrak plater baten ipini, berakatza txiki-txiki eginda ganean zabaldu, oliba olioa bota eta bakailao zati batzuk zabaldu piperren ganean.
    Mikrouhin-laban sartu, apur bat epeldu eta mahaira. On egin!
(Aikor! 49) 2006ko maiatza

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).