102 Pil-pilean onddoekin eginiko bakailaoa

Gaminiz jatetxea (Zamudio)

Egiteko era:
            Onddoak oliba oliotan konfitatuko ditugu. Ondoren, onddoak konfitatzeko erabilitako olioa kendu eta hozten utziko dugu.
    Olio hori hoztu denean, bakailaoa konfitatzeko erabiliko dugu; ondoren, pilpila prestatuko dugu. Plater zapal batean bakailao-xerrada jarriko dugu, baita onddo-xaflak, onddo konfitatuak eta pil-pila ere. Gainetik perrexil txikitua botako dugu.
Osagaiak:
    – Bakailaoa pil-pilean
    – Oliba olioa
    – Onddoak
    – Onddo-xaflak
        (oso meheak)
    – Perrexil txikitua


(Aikor! 48) 2006ko apirila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).