101 Hegaluze eta pikillo piper-entsalada

Osagaiak:
    – Pikillo piper-lata 2
    – Oliotako hegaluze-lata handi bat
    – Kipula
    – Berakatz atal bat
    – Gatza
    – Oliba olioa
    – Perrexila


Prestatzeko era:
    Piperrak tiratan ebaki eta ontzi lau batean jarriko ditugu. Kipula ere juliana erara ebaki eta piperre ngainean jarriko ditugu. Gatza botako dugu. Ostean, hegaluzea xehetu eta gainean jarriko dugu. Baratxuria eta perrexila txiki-txiki egin eta entsaladari botako dizkiogu. Amaitzeko, oliba olio-txorrotada bat botako dugu.
(Aikor! 48) 2006ko apirila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).