116 Bisigua edo txitxarroa / Gabon Gauerako afari osasuntsu bat (2)

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2009ko aza. 14a, 02:00
Maite Lekerika
Osagaiak:
    – 1/2 kiloko bisigua
    – Txitxarro bi
        (bakoitza 750 gramokoa)
    – 4 berakatz ale
    – Pipermin gorri apur bat
    – Ozpin apur bat
    – Gatza



Prestatzeko era:
    Arraina garbitu, eta erditik ebakiko dugu. Plantxa berotu ondoren, arrainari gatza bota eta erretzen jarriko dugu (olio apur bat erabili). Kolorea hartzen duenean, buelta eman, eta beste aldetik egingo dugu. Berakatzak xaflatan ebaki eta piperminarekin batera frijituko ditugu. Erregostea epeldu eta gero, ozpina gehitu eta arrainari botako diogu.
(Aikor! 55) 2006ko abendua

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).