117 Almibarra / Gabon Gauerako afari osasuntsu bat (3)

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2009ko aza. 14a, 15:00

Maite Lekerika
Osagaiak:
    – 10 urte-sagar
    – 1/2 l. ardo
    – 250 g. azukre
    – Kanela-zotz bi
 
Prestatzeko era:
    Sagarrak ordu erdi baten sartuko ditugu labera 200 gradutan. Atera eta epel daudenean, azala eta muskila kenduko ditugu kontuz-kontuz. Sagar bakoitza sei zatitan moztuko dugu. Ardoa, azukrea eta kanela eltze baten egosiko ditugu. Sagarrak gehitu eta su eztitan irakiten izango ditugu, sagarrek ardo kolorea hartu arte. Sagarrak epel zein hotz jan daitezke.
(Aikor! 55) 2006ko abendua

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).