122 Txanpiñoiak pernilagaz

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2009ko abe. 28a, 04:00

Maite Lekerika
            
Prestatzeko era:
    Zartagin batean olioa, piper mina eta berakatzak (azken horiek ondo txikituta) jarriko doguz sutan. Gorritzen hasi baino lehen, txanpiñoiak, gatz apur bat eta pernila botako doguz. Koilara bategaz eragin, eta, azkenik, ardo zuria botako dogu. Apur bat gutxitzen danean, eginda dagoz.
            
Osagaiak (4 lagunentzat):
    - 600 g. txanpiñoi
    - 6 berakatz ale
    - 100 g. pernil
    - piper min apur bat
    - zurrutada bat ardo zuri
    - olioa
    - gatza
    - ardo zuria

(Aikor! 59) 2007ko apirila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).