125 Barazki-pudina

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2009ko abe. 28a, 08:00

Maite Lekerika
Osagaiak
        (6 lagunentzat):
    – Azenario txiki bi
    – 100 g leka
    – Zainzuri bi
    – Ilarrak
        (lata txiki bat)
    – 6 arrautza
– Litro bat esnegain
– Zurrustada bat tomate frijitu
– Gatza
– Margarina edo gurina
– Ogi birrindua
– Budin-molde handi bat
Prestatzeko era:
    Barazkiak egosi eta txikitu egingo doguz. Arrautzak, esnegaina eta tomatea ontzi baten ipini eta gatz apur bat botako deutsegu. Danak ondo irabiau ostean, barazkiak gehituko deutsaguz nahasketeari.
    Moldea margarinaz igurtziko dogu barrutik eta ogi birrindua be botako dogu, gero budina ondo atera ahal izateko. Moldea nahasketeagaz bete eta laban sartuko dogu maria bainuan; laban 30-40 minutuan izango dogu 180 gradutan.
    Hotz zerbitzatuko dogu, maionesa apur bategaz lagunduta.
(Aikor! 62) 2007ko uztaila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).