139 Kalabazin-krema

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2009ko abe. 30a, 07:00

Maite Lekerika


Osagaiak (lau lagunentzat):
    – 1,5 kg kalabazin
    – 200 g gazta
(“Filadelfia” edo antzekoa. Horren ordez jogurt bi bota daitekez)
    – Ura
    – Gatza
Prestatzeko era:
    Kalabazinari azala kendu eta zatitu egingo dogu Eltze baten 20 minutuan egosten edukiko dogu ur eta gatz apur bategaz. Ur lar badago, apur bat kenduko dogu. Gaztaia bota eta ondo irabiatuko dogu Kalabazin-krema epel edo hotz zerbitzatuko dogu.
(Aikor! 74) 2008ko iraila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).