140 Porrusalda saiheskiagaz

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2009ko abe. 30a, 10:00

Maite Lekerika
Osagaiak (lau lagunentzat):
    - 6 porru
    - Kilo erdi saiheski
    - Kilo bat patata
    - Azenario bi
    - 200 g kalabaza
    - Piper siku bi
    - Ura, gatza eta oliba-olio
        txorrostada bat
Prestatzeko era:
    Lapiko baten ura jarriko dogu surtan. Irakiten hasten danean saiheskia, kalabaza eta azenarioak botako doguz. Bost minutu pasa ondoren, piperrak, porruak eta patatak (arretiaz garbitu eta txikituko doguz) gehituko doguz. Olioa eta gatza be botako doguz. Su eztian hogei minutuan izango dogu egosten.
(Aikor! 75) 2008ko urria

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).