142 Azalorezko krema (Gabonetako menua 1)

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2009ko abe. 30a, 14:00

Maite Lekerika
Osagaiak (4 lagunentzat):
    – Azalore erdia
    – 100 g ganba zuritu
    – 4 berakatz-zati
    – Limoi erdiren zukua
    – Oliba-olio txorrostada bat
    – Ura eta gatza
    – Bezperako ogia dadotan ebagia
         eta prijituta


Prestatzeko era:
    Azalorea 20 minutuan izango dogu uretan egosten. Gatza be botako deutsagu. Berakatzak oliotan gorrituko doguz, eta horreek eta limoi zukua gehituko deutsaguz azaloreari. Irabiagailutik pasatuko dogu. Zartagin baten olio-tanta batzuk bota, eta ganbak salteatuko doguz. Ganbak kremari gehitu eta ogi prijituak lagunduta mahairatuko dogu.


(Aikor! 77) 2008ko abendua

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).