144 Patatak saltsa berdean

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2010ko urt. 11a, 00:00

Maite Lekerika
Osagaiak (lau lagunentzat):
    – Kilo eta erdiko lebatza
            (freskoa edo izoztua)
    – Kilo bat patata
    – 6 berakatz atal
    – Idar lata txiki bat
    – Perrexila
    – Oliba-olio txorrostada bat
    – 4 arrautza (gura bada)
    – Ura eta gatza



        
Prestatzeko erea:
    Berakatzak kazola baten prijiduko doguz. Apur bat gorritzen diranean, patatak gehituko doguz (zurituta eta zirkulutan ebakita). Ura, gatza eta perrexila bota eta su motelean 15 minutuan iminiko dogu egosten. Lebatza eta iderrak gehitu eta beste bost minutuan eukiko dogu surtan. Saltsea apur bat loditzen danean, eta gustukoa izanez gero, arrautzak botako doguz. Kazolea estali eta beste minutu baten izango dogu surtan.


        
(Aikor! 78) 2009ko urtarrila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).