150 Pistoa

Erabiltzailearen aurpegia Errezetak 2010ko urt. 11a, 08:00

Maite Lekerika
Osagaiak (4 lagunentzat):
    – 4 kalabazin
    – Kinpula bat
    – Piper gorri bat
    – Piper berde bat
    – Tomate heldu bat
    – Arrautza bi
    – Olioa
    – Gatza



Prestatzeko erea:
    Osagai guztiak prestau behar dira; hau da, garbitu, zuritu, haziak kendu eta txikitu. Lapiko baten olio apur bat botako dogu eta, bero dagoanean, osagaiak gehituko doguz banan-banan: lehenengo, kinpula; hiru minutu geroago, piperrak; geroago, tomatea; eta, azkenik, kalabazinak eta gatza. Su eztian izango dogu. Arrautzak irabiatuko doguz. Lapikoan dogun nahastea biguntzen danean, arrautzak botako doguz. Danari eragin, eta minutu baten itxiko dogu egosten.
(Aikor! 84) 2009ko uztaila

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).