Osagaiak (lau lagunentzat): basokada bat dilista, basokada bat arroz integral, kalabazin bat, piper gorri bat, tipula bat, porru bat, piper berde bat, 4 arrautza, piperrautsa eta olioa.
Prestatzeko era:
Dilistak egosiko ditugu, arroza eta arrautzak. Barazkiak Juliana eran eba-kiko ditugu, eta olio berotan salteatuko ditugu; gatza eta piperra botako dizki-egu. Ontzi batean dilistak, arroza eta barazkiak ipini, eta nahasiko ditugu. Plater bakoitzean errazio bat ipiniko dugu, eta errazio bakoitzaren gainean, arrautza bat txikituta. Piperrautsa bota-ko dugu, eta olio-zurrutada bat.
Sukaldaritza
Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?
WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.
Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.
Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).