Roquefort eta intxaur Quichea

Erabiltzailearen aurpegia Maite Lekerika, sukaldaria 2017ko mar. 31a, 10:47

a: thermorecetascocina.es

8 lagunentzako

 

Osagaiak

400 gr hostorea.

250 gr Roquefort gaztai.

150 gr zenberena.

100 ml esnegain lodia.

2 arraultz.

60 gr intxaur txikitu.

Pipermin eho zuri apur bat.

Prestateko erea

Hostorea eta gazta itxi kanpoan ordu pare baten. Ondoren, hostorea zabaldu labeko molde biribil baten. Egin zulotxo batzuk labean sartu baino lehen.

Gero, landu gaztai birrindua (zenberena) ontzi baten. Horretarako, kendu ura eta gehitu esnegaina ta arraultzak. Azkenik, gehitu moldera intxaur erdiak birrinduta eta sartu labean, 200 gradutan, 25-30 minutuz.

Eginda dagoanean, bero dagoala, apaindu beste intxaurrakaz, ahalik eta osoen.

Bero jan behar dan platera da.

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).