Zainzuri-pastela

Erabiltzailearen aurpegia Maite Lekerika 2017ko eka. 14a, 13:19

Osagaiak (6 lagunentzat):

-      Lata bat zainzuri (300 g)

-      100 g parmesano gaztai

-      180 g urin

-      Legamia sobre bat

-      3 arrautza

-      Oliba orioa

-      100 ml esne

-      Gatza nahierara

-      Gurina 

Prestateko erea:

Ontzi baten urina eta legamia nahastuko doguz. Arrautzak, orioa, esnea eta gatza gehituko doguz eta osagai guztiak ondo nahastuko doguz. Zainzuriak dadotan ebagi eta nahasiari gehituko deutsaguz. Labarako molde bat gurinaz igurtzi eta urineztatuko dogu. Orea moldera bota eta laban 40 minutu inguru eukiko dogu 180 gradutan. Eginda dagoanean, moldetik aterako dogu segidan.

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).