Sagar-tarta erraza

Erabiltzailearen aurpegia

-2 arrautza

-2 sagar

-375 g jogurt greko

-45 g azukre

-3 koilarakada gurin (urtua)

-1/2 koilarakada gari-irin

-Albertxiko-marmelada

Prestatzeko era:

Sagarrak izan ezik, gainerako osagai guztiak nahastuko ditugu. Laberako moldea hartu, eta gurinez eta irinez igurtziko dugu. Sagarrak xerratan ebakiko ditugu, eta moldean ipini. Orea gainetik botako diegu. Labe beroan, 180 gradutan, sartuko dugu 50 minutuz. Eginda dagoenean, labetik atera, eta marmelada zabalduko dugu gainetik. Labea amatatuta dagoela, berriro sartuko dugu hara bost minutu inguru. Labetik atera, eta hozten utziko dugu.

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).