Indaba zuriak barazkiakaz

Aikor aldizkaria 2007ko urr. 24a, 08:53
Errezeta: Maite Lekerika, sukaldaria
Osagaiak (4 lagunentzat): 500 g. indaba zuriak (bezperan beratzera bota) Azenario bi Porru bat Kinpula gorri txiki bat Piper berde bat Tomate heldu bat 150 g. lekak Patata bat Olio-zurrusta bat Egiteko era: Presio-eltze baten indabak eta horreek beratzeko erabili dogun ura sutan ipiniko doguz. Zartagin baten olioa, kinpula eta tomatea erregosi eta lapikora botako doguz. Barazkiak garbitu eta txikitu ostean, horreek be lapikora botako doguz. Presio-eltzeari estalkia jarri eta 20 minutuan sutan izango dogu. Gatza norberaren gustura botako dogu.

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).