Porrusalda saiheskiagaz

Aikor aldizkaria 2008ko aza. 19a, 15:18
Testua: Maite Lekerika
Osagaiak (lau lagunentzat): -6 porru -Kilo erdi saiheski -Kilo bat patata -Azenario bi -200 g kalabaza -Piper siku bi -Ura, gatza eta oliba-olio txorrostada bat Prestatzeko erea: Lapiko baten ura jarriko dogu surtan. Irakiten hasten danean saiheskia, kalabaza eta azenarioak botako doguz. Bost minutu pasa ondoren, piperrak, porruak eta patatak (garbituta eta txikituta) gehituko doguz. Olioa eta gatza be botako doguz. Su eztian hogei minutuan izango dogu egosten.

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).