Lau lagunentzat
Osagaiak
400 gramo makailo (gezatuta)
100 gramo urun
Arrautz bat
4 koilarakada esne
100 gramo patata egosi
Berakatz buru bat
Pipermin pikante apur bat, txikituta
Gatza
Perexila
Frijituteko olioa
Prestetako erea
Nahastu ondo irina, arrautza eta esnea, ore bigun bat egin arte. Itxi ordu erdi baten, pausetan.
Makailoa irekin ur apur bategaz. Atera, sukatu eta birrindu patata egosiagaz batera. Gehitu berakatzak, gindilla eta perexila, ondo txikituta dana. Nahastu ondo oreagaz. Ondoren, egin bolatxoak, koilara bigaz lagunduta eta frijitu olio ugaritan.
Zerbitzatzerakoan, epel eta letxuga apur bategaz egin.
Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?
WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.
Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.
Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).