Arrakastatsuak izan ziren Zamudioko Slaloma eta motorrari lotutako ekintzak

a: Zamudio Racing 2023ko abe. 21a, 09:29

Saiora hurbiltzeko deia egin zuten antolatzaileek, eta publikoak ondo erantzun zuen. Zamudio Racing Elkarteak antolatuta, domekan, abenduak 17, slaloma izan zen Torrelarragoiti industrialdean, eta bertan antolatzaileek espero zuten baino zale gehiago batu ziren saioa ikusteko; gainera, bertan erabaki zen Euskal Herriko Txapelketaren irabazlea nor den: Asier Tejado, Mallabiko gidaria.

Bestalde, hamarren gutxiko aldea egon zen bigarren, hirugarren eta laugarren postuan gelditu ziren parte-hartzaileen artean, guztiek proba segundo berean amaitu zuten eta. Hauek dira hurrenez hurren: Eneko Correia, Mikel Urionabarrenetxea eta Dani Correia.

Junior kategoriako onena Iosu Alberdi izan zen, eta lehenengo mailaren irabazlea, Asier del Pozo. Bigarren mailarik ez zen egon, eta hirugarren mailako irabazlea Eneko Correia izan zen; eta laugarren mailarena, Asier Tejado. Egindako denborarik onena hau izan zen: 01:03.592, eta Tejadok egin zuen. Guztira lau txanda egin ziren, eta saioan 20 gidarik hartu zuten parte: Bizkaikoak, Gipuzkoakoak, Arabakoak eta Kantabriakoak.

Aurreko egunean ere, zapatuan, zenbait ekitaldi izan ziren Zamudio Racing Elkartearen eskutik. Goizean, Gasteizko Big Karting-era joan ziren 50 lagun inguru, eta arratsaldean, scalextric-a eta simuladoreak izan ziren frontoian, eta gidatze-ikastaroa, Pinoan. Antolatzaileen esanetan, giro polita izan zen eta zaleen eta herritarren erantzunak ekintzak egiten jarraitzeko gogoa ekarri die. Baita aurretik egindakoak berriro egiteko gogoa ere; adibidez, bertso-rallya.

Txorierriko albiste garrantzitsuak eta azken ordukoak jaso gura dituzu Whatsapp bitartez?

WHATSAPP: Bidali ALTA hitza 747 406 561 telefono zenbakira.

Izan zaitez berriemale ere. Bidali zure argazkiak, bideoak eta berriak.

Hilero lagun birentzako bazkaria zozkatuko dugu alta hartzen dutenen artean (Baserri Antzokian).